Stadhuis in Delft

Werkcode: 221 015 Kopieer de werkcode

Ardi Mulder profielfoto Het stadhuis van Delft staat aan de Markt tegenover de Nieuwe Kerk.

De eerste bouw van het stadhuis dateert van 1200. In 1400 werd het her- of verbouwd. Het gebouw overleefde de grote stadsbrand van 1536, maar op 4 maart 1618 brandde het stadhuis af. Daarna werd het naar een ontwerp van Hendrick de Keyser in 1629 door hem zelf herbouwd rondom het oudste gebouw dat Delft tegenwoordig nog heeft: een toren genaamd het Oude Steen. In de loop der tijd werd het stadhuis aangepast. Daarbij moest de dubbele trap naar de hoofdingang wijken, werd de hoofdingang ten koste van twee vensters verbreed, en verdwenen de luiken en de glas-in-loodramen. In de twintigste eeuw werd het stadhuis gerestaureerd onder leiding van architect Jo Kruger, en is nu weer in de staat van het ontwerp van Hendrick de Keyser. Het stadhuis is een voorbeeld van de Hollandse renaissancestijl.

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Meer weten over Ardi Mulder?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Hennie
    Nederland
    4.5 / 5

    Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Niels
    Nederland
    4 / 5

    Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
    Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Esther
    Nederland
    4 / 5

    Top!
    Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Lon
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende communicatie vanuit de klantenservice (Simone), snelle reactie en soepele service ook tav de bezorging. Canvas is heel mooi van kwaliteit en staat prachtig! Ik denk dat menig bedrijf een voorbeeld mag nemen aan de klantvriendelijkheid van Werk aan de Muur. Mijn complimemten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Sivoservice Supplies & Advice
    Nederland
    5 / 5

    Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Maeike
    Nederland
    5 / 5

    Service & prachtwerk
    Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    J. Gasille
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig!!!!
    Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ciska Postema
    Nederland
    5 / 5

    We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Meer weten?

Meer over ArtFrame en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Stadhuis in Delft van Ardi Mulder als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden